(0 db - 0 Ft)

Csak azért is terítők!

Mi a helyzet a modern világ szokásaival, manapság is divat még a terítő használata? tovább »

Kézzel hímzett ruházat

Áruházunk létrehozása óta azon dolgozunk,hogy látogatóinknak, vásárlóinknak igényes kézzel hímzett terítőket kézzel hímzett ajándék tárgyakat tudjunk bemutatni. tovább »

Jó tudni

Az igényesen terített asztalról - a ma emberének
mit is diktál és ír elő a protokoll?
A vendég az, aki miatt a protokoll, az etikett szabályai kialakultak, a házigazdának azonban tisztában kell ezekkel lennie, mert
”Meghívni valakit annyi, mint felelősséget vállalni a jólétért mindaddig, amíg a fedelünk alatt marad.”
- 1935. Ínyencmester. tovább »

Kézi vagy gépi?

Elég kényes ez a téma. Nap mint nap találkozunk magunk is élőben illetve már az interneten is olyan termékekkel, amelyek kézzel hímzettként vannak hirdetve, holott gépi hímzésű az adott termék! tovább »

Népművészet

A népművészeti hagyományokat őrző vidékek már a 19-20. század fordulóján egyre kisebb szigetekké zsugorodtak és ez szükségessé tette a „nemzeti háziipar” minél szélesebb jellegű kibontakozását. tovább »

Fizetés és szállítás

Hogyan fizethet áruházunkban tovább »

Garancia

Vannak Önnek rémtörténetei az internetes rendeléseiről?
Szeretnénk, hogy a mi termékeinkről és ezzel együtt rólunk másfajta történetek terjedjenek el, ezért meg is teszünk mindent. Többek között azt, hogy a lehető legjobb garanciát adjuk Önnek a termékeink mellé. tovább »

Rólunk

A mi családi vállalkozásunkban hosszas előkészítési illetve tervezési folyamaton megy keresztül minden egyes terítő!
Egy-egy termék elkészítése mérettől függően változó mennyi időt vesz igénybe. Ez az időszak pár naptól pár héten át akár 1.5-2 hónapig is eltarthat. tovább »

Belső tér, amiben élünk

Amikor belépünk egy lakásba, azonnal érezzük annak atmoszféráját. Az első pillanatban még nem tudjuk, mitől tetszik, vagy áll távol tőlünk az a világ. Az első benyomás azonban már jelzi, tudjuk: itt jól érezzük magunkat, vagy éppen idegen ez a tér. Miből áll össze az, amit intuíciónk közvetít. tovább »